Kategoriler
Proje Haberleri

Horizon Life Didim satışları devam ediyor

Konut projesi Sarılar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Satışlarım tüm hızıyla devam ettiği konut projesi Aydın İli, Didim İlçesi, Akbük Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Horizon Life Didim konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Didim konut projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Horizon Life Akbük konut projesi Akbük Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Akbük konut projede dört farklı tip daireler yer almaktadır. Bu daireler ise tek tip 1+1 daireler ve üç farklı 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında 2+1 tip tek katlı müstakil daireler yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 53 metrekare ile 73 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde 16 adet 1+1 tip konut yer almaktadır. 24 adet 2+1 A tip ve 36 adet 2+1 B tipi daireler yer almaktadır. Ayrıca projede 10 adet 2+1 tek katlı müstakiller mevcuttur.

Konut projesinde yer alan 1+1 tip daireler brüt 53 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. Projede yer alan 2+1 tip daireler ise brüt 73 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır. Ayrıca bürüt 56 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip tek katlı müstakiller yer almaktadır. Böylece projede toplam 86 adet daire yer almaktadır.

Horizon Life Didim projesi sonsuzluk havuzu, bahçe, 7 / 24 güvenlik, otopark, pool bar ve çocuk oyun alanı yer almaktadır. Ayrıca projede depreme dayanıklı zemin, yüksek dayanıklı beton, kaliteli yapı malzemeleri yer alıyor.

Horizon Life Didim fiyatları ne kadar?

Didim konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır.

73 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Didim konut projesi Akbük Mahallesi, Didim / Aydın adresinde yer almaktadır. Konut projesi etrafında çok sayıda yazlık site ve villalar yer almaktadır. Ayrıca marketler ve ulaşım imkanlarının olduğu bölgeler yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0256 811 15 33 ve 0537 357 52 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…..