Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Hotki Bulvar yüzde 0.64 faiz oranı ile satışta

Hotki İnşaat Enerji A.Ş. firması tarafından İstanbul yolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Hotki Bulvar Eryaman projesinde düşük faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Düşük faiz oranlarının yanı sıra indirim fırsatları da  bulunuyor. Daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu sorunların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yeni Batı Mahallesi’nde yükselen konut projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. Eryaman konut projesinde farklı ödeme seçenekleri ve indirim fırsatları da devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

Mülk Caddesi’nde cepheli arsa alanı üzerinde inşa edilen proje tek konut bloğundan meydana geliyor. 15 katlı tek konut bloğunda toplam 96 adet daireden meydana geliyor. Yeni Batı Mahallesi konut projesindeki konut bloğu ayrıca üç adet ticari blokta yer almaktadır. İki adet ticari blok Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’na cepheli olup 3 katlı 10 adet ticari üniteden oluşmaktadır. Bir adet ticari blok ise 2 katlı ve 10 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Hotki Bulvar Yenimahalle projesinde 3.5+1 ve 4.5+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. 96 adet konutun 31 tanesi 3.5+1 tip dairelerden meydana geliyor. Dairelerin 64 tanesi ise 4.5+1 tip dairelerden meydana geliyor. 3.5+1 tipinde tasarlanan dairelerin büyüklükleri brüt 140 metrekaredir. 4.5+1 tipinde tasarlanan konutların büyüklükleri ise brüt 175 metrekaredir.

Hotki Bulvar Ankara fiyatları ne kadar?

Konut projesindeki dairelerin fiyatları dairelerin tipine, büyüklüğüne, ayrıca bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik gösteriyor. Projedeki brüt 140 metrekare 3.5+1 tip dairelerin fiyatları 799 bin TL’den başlıyor. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 4.5+1 tip dairelerin fiyatları ise 899 bin TL’den başlıyor. Projede ödeme planı nasıl?

Yüzde 0.64 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı

Ankara konut projesinde iki farklı ödeme seçeneği yer alıyor. Birinci ödeme planında yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İkinci ödeme planında ise yüzde 0.64 faiz oranı ve 60 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı vardır. Projede lansman dönemine özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Hemen tapu fırsatı sunulan projede ayrıca vade farkı olmadan ödeme imkanı ve esnek ödeme imkanı da yer alıyor.

Proje Yeni Batı Mahallesi, Mülk Caddesi, Yenimahalle / Ankara adresinde yer alıyor. Konut projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 0312 226 20 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version