Kategoriler
Proje Haberleri

Hünkar Evleri nerede yükseliyor?

Bursa’nın en gözde yerlerinden Yıldırım ilçesinde, Gezgintaş İnşaat şirketi imzasıyla hayata geçirilen Hünkar Evleri konut projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Tek blokta 11 kattan meydana gelen konut projesinde, 33 adet daire mevcut durumda. Konut projesinde 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 teraslı, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 teraslı, 4+1 dubleks teraslı tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 118 metrekare ila 271 metrekare arasında değişecek şekilde tasarlandı.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Hünkar Evleri konut projesi ödeme planı

Konut projesinde 5 adet satılık yer alıyor. Projede inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün. Konut projesindeki dairelerin fiyatları ise henüz açıklanmadı. Fiyatlar, önümüzdeki günlerde belli olacak.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Hünkar Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde birçok sosyal donatı olanağı da var. Kameralı güvenlikli konut projesinde; açık otopark, kapalı otopark ve çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, asansör ve jeneratör de mevcut. Klasik ve modern tarzda konutların yer aldığı projede, teraslı daireler yoğun ilgi görüyor.

Bir kentsel dönüşüm projesi olan konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Panoramik Bursa manzarasına sahip durumdaki konut projesi, butik bir tarzda hayata geçiriliyor. Uludağ’a sırtını yaslamış bir konumda inşa edilen konut projesinden doğa ve şehir manzarası izlenebiliyor. Proje, birçok alışveriş merkezine de oldukça yakın mesafede inşa ediliyor.

Hünkar Evleri konut projesi, Mollaarap Mah. Köşk Cad. Yıldırım/Bursa adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0224 221 67 57 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.