Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Kristal Villa konutları satışta!

Hürsoy Kristal Villa projesi, sayıları 12 adet olan 4 + 1 türündeki lüks villalardan meydana gelmektedir. Bu projenin sahibi, konutlara da kendi adını vermiş olan Hürsoy İnşaat firmasıdır. Bu lüks villaların brüt kullanım alanı 282 metrekaredir. Dolayısıyla rahat bir yaşam için gereken alan, konut sahiplerine fazlasıyla sağlanmaktadır. Duvarların üst düzey ses yalıtımı ise gürültülerin villa içine ulaşmasını engelleyebilecek düzeydedir. Ayrıca tüm pencereler ısı yalıtımlıdır, 4 mevsim enerji tasarrufu söz konusudur.

Her bir villanın sahip olduğu müstakil havuz ve müstakil araç park alanı yeterli büyüklüktedir. Bununla birlikte villaların müstakil bahçeleri de oldukça geniştir. Ortak kullanım alanında ise güvenlik hizmeti mevcuttur. Haftanın her günü aktif olan bu hizmet sayesinde konutlar sürekli güvendedir. Projenin konum özellikleri arasında ise ilçe merkezine yakınlığı dikkat çekmektedir.

Hürsoy Kristal Villa konutları nerede bulunmaktadır? Proje alanı nerededir?

Bu villa projesinin hayata geçtiği arazi, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Sarımeşe Mahallesi’nde olmaktadır. Yağız Sokak ile Kıraç Sokak üzerinde kalan bu villalar, Sarı Meşe İlkokulu’na ve Şehit Piyade Üsteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’na çok yakındır. Bununla birlikte ilçe merkezinden geçmekte olan Anadolu Otoyolu ve Sapanca Caddesi de proje alanı civarındadır. Hürsoy Kristal Villa satılık daire fiyatları ise konum özelliklerini tamamlamaktadır.

Konut fiyatları ne kadardır?

Hürsoy Kristal Villa satılık daire fiyatları en düşük 1 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Bu villa seçeneklerinin hepsi krediye ve takas yöntemi ile alıma uygundur. Projenin daha pek çok detayı mevcut olduğundan, firma ile irtibat kurmak isteyenler olabilir. Bunun için ulaşılması gereken telefon numarası şudur:

0 530 243 61 82

Ayrıca Kocaeli – Kartepe’de gerçekleşen diğer bazı önemli konut projeleri şöyledir:

Ritim Kartepe

Hürsoy Sapphire Kartepe

Mavera Yaşam Kartepe

Güldeste 9 Kartepe

A Plus Residence Kartepe 

Exit mobile version