Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Sapphire 2 Kartepe’de hayata geçiriliyor

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Hürsoy İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları devam etmektedir. Hürsoy Sapphire 2 konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Kocaeli’nin yükselen değerli Kartepe’de yer alan 6 bin 195 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 6 konut bloğundan meydana gelip, toplam 36 adet konuttan oluşmaktadır. Kocaeli konut projesi modern ve şık mimarisi, geniş peyzaj alanları ve sosyal imkanlarıyla dikkat çekmektedir. Hürsoy Sapphire konut projesi kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, giyinme odası, teras gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda her daire özel kiler, vestiyer, görüntülü diafon sistemi gibi donatılar da içermektedir.

Projenin yükseldiği site içerisinde yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, özel çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar mevcuttur. Ayrıca her daire içi otopark, dinlenme alanları, özel peyzajlı bahçe de site içerisinde yer almaktadır. Hürsoy Sapphire 2 konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 150 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Hürsoy Sapphire 2 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Kocaeli konut projesi, şehrin yükselen değeri Kartepe’de hayata geçirilecektir. Proje aynı zamanda Tapu Kadastro, Kaymakamlık, Sağlık ocağı, market gibi noktalara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0262 349 22 09 ve 0530 243 61 82 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..