Kategoriler
Proje Haberleri

Hürsoy Sapphire Kartepe projesi yakında hayata geçiyor!

Hürsoy Sapphire Kartepe konutları, tam olarak 5.617 m2 yüzölçümlü bir arazide yükselecektir. Ayrıca bu proje adını, mimarı olan Hürsoy İnşaat’tan alır. Ön satışa sunulmuş dairelerin özellikleri ve fiyatları ise projenin kalitesini yansıtabilmektedir. Site alanı içerisindeki 7 farklı blokta toplam 42 daire mevcut olacaktır. Dairelerin inşası için en kaliteli yapı malzemeleri kullanılacağı gibi sitenin sahip olması beklenen imkanlar da çok gelişmiştir. Her daire için 1 araçlık kullanım alanının yer aldığı otopark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, yeşil peyzajlar ve dinlenme alanları site özellikleri arasındadır. Bunlarla birlikte sitenin güvenlik hizmetine sahip olması da çok önemlidir.

Dolayısıyla bu projenin hem güvenlik hem de rahatlık açısından iyi düzeyde olacağı söylenebilir. Hürsoy İnşaat’ın bu sektörde ne kadar başarılı olduğunu anlamak için ise bazı çalışmalarına göz atmak gerekir. Örneğin Başiskele Aile Sağlığı Merkezi, Kocaeli Devlet Hastanesi Ek Binası, Uzuntarla Ali Güneri İlkokulu bu şirket tarafından inşa edilmiştir. Ayrıca firmanın diğer konut projeleri arasında Hürsoy Park, Hürsoy Bahçelievler, Hürsoy Greenlife ve Hürsoy Busidence projeleri mevcuttur.

Bu proje nerede hayata geçecektir?

Projenin gerçekleştirileceği arsa, Kocaeli – Kartepe’nin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Yurt Caddesi üzerindedir. Konumları dolayısıyla bu daireler, Kartepe Fatih Sultan Mahallesi satılık daire seçeneklerinin en iyileri arasındadır. İlçe merkezine oldukça yakın olan proje arazisi, ulaşım olanaklarının gelişmiş olduğu bir yerdedir.. Bununla birlikte Özel Bahçeşehir Ortaokulu proje alanının hemen karşısındadır. Pek çok markete ve yeşil alana ulaşım ise kısa sürmektedir.

Hürsoy Sapphire Kartepe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Hürsoy Sapphire Kartepe satılık daire fiyatları 640.000 TL civarındadır. Ayrıca tüm satılık daireler krediye uygundur. Proje hakkında detaylı bilgi almak için şu numaralardan herhangi birini aramak yeterli olacaktır:

  • 0 262 349 22 09
  • 0 530 243 61 82