Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Garden Evleri Yalova’da yükseliyor

Yalova İli, Altınova İlçesi, Kaytazdere Beldesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Özyapı İnşaat Gayrimenkul firması tarafından inşa edilmektedir. Huzur Garden Evleri projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Altınova konut projesi Altınova İlçesi, Kaytazdere Beldesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İki adet konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Projede iki blokta toplam 12 adet dairenin yer aldığı tahmin edilmektedir. Bunların dışında ayrıca projede peyzaj ve yeşil alanlar yer almaktadır.

Yalova konut projesinde üç tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 dubleks tip konutlardan meydana gelmektedir. Zemin katta yer alan 3+1 tip daireler brüt 135 metrekare, net ise yaklaşık 115 metrekare büyüklüğündedir. Ara katta yer alan 3+1 tip daireler brüt 147 metrekare, net ise 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3. katta yer alan 4+1 tip dubleks dairelerin alanları ise brüt 200 metrekare, net ise yaklaşık 180 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Huzur Garden Evleri projesinde yer alan dairelerde duvar kağıdı, fırın, laminat zemin, ankastre fırın mevcuttur. Ayrıca duşakabin, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, mobilya, hırsız alarmı, görüntülü diafon, ankastre mutfak mevcuttur.

Huzur Garden Evleri Yalova fiyatları ne kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 375 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip zemin kat 3+1 tip daireler 375 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

147 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip ara kat daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dubleks daireler ise 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer alıyor?

Huzur Garden Evleri Altınova konut projesi Kaytazdere Beldesi, Altınova / Yalova  adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0532 735 04 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…