Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Park 3 Aksaray ödeme planı

Ceylan İnşaat firmasının imzası ile Huzur Park 3 Aksaray projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Aksaray ilinde konumlandırılmış durumda. Lokasyon olarak alıcılarına konforlu bir yaşama alanı sunan proje Aksaray ilinde merkez bölgesinde yer alıyor.

Konut projesi olarak inşa edilmekte olan proje birbirinden bağımsız üç konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan konut blokları altı katlı olacak biçimde inşa ediliyor. Bahsi geçen projede bulunan konut sayısı ise 60 olacak şekilde tasarlandı. Önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Projede yer alan konutlar Aksaray ilinin merkez bölgesinde hayata geçiriliyor. Huzur Park 3 Aksaray projesi Şifahane Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Projede bulunan konutlar 3128. sokakta bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de bu plana uygun bir şekilde tasarlandı. Huzur Park 3 Aksaray projesinde bulunan daireler 3+1 konut tipinde yaşama kazandırılıyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 165 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede yer alan konut bloklarında asansör bulunuyor. Bağımsız ısıtma sistemi bulunan projede jeneratör de yer alıyor. Konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 2 bin 121 TL olarak belirlenmiş durumda. Huzur Park 3 Aksaray projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki 165 metrekare büyüklüğe sahip konutların fiyatları 350 bin TL’den başlayarak alıcı ve yatırımcıları için satışa çıkarılmış durumda.

Projedeki konutlara sahip olmak isteyen alıcılar için taksit seçeneği bulunuyor.

Bahsi geçen konut projesinde yer alan dairelerin çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması ve ardından da alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 382 214 22 55