Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Park Sitesi Koşuyolu Validebağ Korusu’na komşu oluyor

Huzur Park Sitesi Koşuyolu konut projesi merkezi konumu ve konforlu yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kadıköy İlçesinde yükselen KRC Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kadıköy İlçesi Koşuyolu Mahallesi üzerindeki 3 bin metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Huzur Park Sitesi Koşuyolu şehrin tam merkezinde ve ulaşım aksları içerisinde kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemine sahip olup uzaktan kullanım imkanı sunmaktadır. Daire içleri yangın alarmı, Adsl, görüntülü diafon, spot aydınlatma, fiber internet gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca dairelerde vestiyer, ankastre set, kiler, duvar kağıdı, ebeveyn banyosu, teras, klima, gömme dolap gibi olanaklar mevcuttur.

3 bloklu site içerisinde fitness salonu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca sitede 7/24 güvenlik sistemi, kamera sistemi, apartman görevlisi gibi donanımlar da yer almaktadır. Bunun yanı sıra kapalı otopark alanı, su deposu, jeneratör gibi hizmetler de sunulmaktadır. İstanbul Kadıköy konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1, 3+1 ve 4+2 daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında dubleks daire seçenekleri de yer almakta olup daireler brüt 96 metrekare ile 198 metrekare arasında büyüklüklere sahiptir.

Huzur Park Sitesi Koşuyolu konumu ve fiyatları hakkında

Huzur Park Sitesi Koşuyolu konut projesi, Validebağ Korusuna komşu, Ceviz Ağacı Mevkine 5 dakikalık yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda hastane ve okul bölgelerine yakın mesafede, ulaşım akslarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

96 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 1 milyon 600 bin TL,

102 metrekare büyüklüğünde, bahçe katı 2+1 daireler 1 milyon 710 bin TL,

Brüt 198 metrekare 4+2 tip daireler 3 milyon 190 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daire satışlarında emlak hizmet bedeli bulunmamakla birlikte tapu harçlarından da muaftır. Projenin Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 159 73 84 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version