Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Towers Kastamonu ödeme kolaylıklarıyla satışta

Kastamonu Merkez konut projesi Huzuroğlu  İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kastamonu Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Huzur Towers Kastamonu konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan 23 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesinin 20 bin metrekarelik alanı peyzaj alanına ayrılmıştır. 25 katlı 2 kuleden meydana gelen Kastamonu konut projesi, modern çizgileri ve eşsiz projesi ile şehrin en gözde konumunda yükselmektedir.

Proje kapsamında site içerisinde yürüyüş yolu, bisiklet parkuru, çocuk oyun ve etkinlik alanı, yüzme havuzları, aquaparklı çocuk havuzu bulunmaktadır. Aynı zamanda cafe ve sosyal tesis, depolama alanları, kamelyalar, fitness alanı, spor parkı gibi ayrıcalıklara da sahiptir. Bunların yanı sıra kafe, market, restoran, mağaza, avm, hamam, sauna, spa merkezi, güvenlik sistemi, kapıcı hizmeti gibi niteliklere de sahiptir

25 katlı kulelerden oluşan Huzur Towers Kastamonu konut projesinde dört tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1, 3+,1 4+1 ve 5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda projede bahçeli dubleks daire seçeneklerine de yer verilmiştir. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 118 metrekare ile 175 metrekare arasında değişmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 129 metrekare ile 183 metrekare arasında büyüklüğe sahiptir. 4+1 tip daireler brüt 183, 5+1 tip daireler ise 213 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Huzur Towers Kastamonu Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kastamonu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 530 bin TL’den başlamaktadır.

118 metrekare, 2+1 tip daireler 530 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre 600 bin TL’den başlayıp 800 bin TL’ye kadar çıkmaktadır.

Brüt 183 metrekare büyüklüğüne sahip 4+1 tip daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

5+1 tip daireler ise 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Daire satışları firma bünyesinde taksit imkanı ve esnek ödeme planları ile devam etmektedir. Aynı zamanda takas olarak gayrimenkul ve araçlarınız da değerlendirilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi şehrin her bölgesine ulaşımı kolaylaştıran merkezi konumu sayesinde; sağlık kuruluşları, üniversite, havaalanı, terminal gibi noktalara yakın olmanın rahatlığını da sunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0552 717 73 37 ve 0544 644 75 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version