Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurlu Kampüs City konutları Kütahya’nın en iyi öğrenci evleri arasında

Huzurlu Kampüs City projesi, Gülahmetoğlu İnşaat kalitesi ile hayata geçen bir proje olmaktadır. Kütahya şehrindeki üniversite öğrencisi yoğunluğu dolayısıyla firmanın bu gibi öğrenci evi projelerine yönelmesi oldukça yerindedir. Ayrıca öğrencilerin konforu düşünülerek hayata geçirilmiş olan diğer projeler şunlardır: Huzurlu Garden, Huzurlu Life, Huzurlu Antique ve Huzurlu Modern.

Tüm bu konut projeleri arasında konumu en merkezi olan ise Huzurlu City projesidir. Kütahya’nın merkezinde yükselen dairelerin kira getirisi yaklaşık olarak bin 500 TL civarındadır. Uygun fiyat seçenekleri ise projeyi yatırım için elverişli hale getirmektedir. Ayrıca dairelerin sahip olduğu donanımlar dikkat çekmeyi başarmaktadır. Örneğin bu dairelerin fiber internet altyapısı, yalıtım özelliklerine sahip duvar ve pencereleri mevcuttur. Çelik dış kapılar ise hırsızların açamayacağı kadar sağlamdır. Bununla birlikte tüm alüminyum doğrama, ahşap doğrama ve PVC doğrama ürünleri 1. sınıf kalitededir.

Projenin hayata geçtiği arsa nerededir?

Bu başarılı konut projesinin gerçekleşmekte olduğu alan Kütahya – Merkez’deki Lala Hüseyin Paşa Mahallesi’ndedir. Tek bloktan ve 5 farklı tipteki 17 daireden oluşan proje, il merkezinin en iyi projeler arasında bulunur. 1 + 1 odaya sahip olan bu dairelerin yakınında Lala Hüseyin Paşa İlkokulu, Milli Egemenlik Ortaokulu, Kütahya Şehir Hastanesi ve Arafat Camii bulunmaktadır. Üniversite kampüsüne ulaşım ise çok kısa sürelidir.

Huzurlu Kampüs City satılık daire fiyatları ne kadardır?

Yatırım amacı ile konut satın almak isteyenler, Huzurlu Kampüs City projesinin dairelerini yakından takip etmelidir. Çünkü bu konutların sahip olduğu yapı özellikleri ve merkezi konumu karşısında fiyatlar çok düşüktür. Konut kredisine ya da takas kullanımına açık olan daireler yaklaşık olarak 280 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir.

Huzurlu Kampüs City satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için arayabilirsiniz:

0 212 515 64 16

0 532 585 79 06

 

Exit mobile version