Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurlu Kampüs Modern konutları yaklaşık 1.250 TL kira getirisine sahip

Huzurlu Kampüs Modern daireleri yatırıma uygun olarak Kütahya’nın merkezinde inşa edilmektedir. Gülahmetoğlu İnşaat firmasının öğrenci evi konseptinde hayata geçirdiği pek çok proje mevcuttur. Bunlar arasında, Huzurlu Kampüs projesi ile birlikte Huzurlu City, Huzurlu Garden, Huzurlu Antique ve Huzurlu Life projeleri yer alır. Dumlupınar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi ile karşılıklı olan bu dairelerin kira getirisi yaklaşık 1.250 TL’dir. Ayrıca Türkiye’nin en başarılı üniversitelerinden olan Dumlupınar’ın karşısında bir daire satın almak ise çok akıllıca bir yatırım seçeneğidir.

1 + 1 ve 2 + 0 odalı daireleri satışa çıkan bu proje, diğer öğrenci evi projelerine göre çok donanımlıdır. 3 blokta yer alan toplam 72 dairenin inşa çalışmaları titizlikle sürmektedir. Dolayısıyla proje, zemin etüdüne sahip bir alanda ve deprem yönetmeliklerine uygun olarak hayata geçmektedir. Radye temelli blokların endüstriyel kalıp sistemi ile inşa edilmesi de önemli bir detaydır. Bununla birlikte daireler yalıtım özelliklerine sahiptir. Site alanında ise güvenlik kameraları mevcuttur.

Proje konumu neresi olmaktadır?

Gülahmetoğlu İnşaat’ın projesi, Kütahya’nın merkezinde bulunan Kirazpınar Mahallesi’nde gerçekleşmektedir. Dumlupınar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi ile yakın olması dışında, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi de bu konutlara yakındır. 112 Acil Çağrı Merkezi, duraklar ve market şubeleri ise aynı civardaki diğer yerlerdendir.

Huzurlu Kampüs Modern satılık daire fiyatları ne kadardır?

Huzurlu Kampüs Modern satılık daire seçeneklerinin ucuz sayılabildiği bir projedir. 1 + 1 odaya sahip daireler yaklaşık 230 bin TL, 2 + 0 odalı daireler ise yaklaşık 250 bin TL değerindedir. Ayrıca tüm konut seçenekleri krediye uygun olmaktadır. Detaylı bilgiye ulaşmak için;

0 212 515 64 16

0 532 585 79 06 numaralardan herhangi biri ile irtibat kurmak gerekir.

 

Exit mobile version