Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurlu Marmara Güneşli fiyat bilgileri

İstanbul’un Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli’de, Huzurlu İnşaat A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi, 9 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

289 konut ve 12 dükkândan oluşan projede, 2+1 ve 3+1 tipte daireler mevcut. Konut büyüklüklerinin 135 metrekare ila 155 metrekare arasında değiştiği projenin Aralık 2019’da sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Projedeki konut fiyatları, 500 bin TL ila 750 bin TL arasında değişiyor. Projede verilecek peşinat ile kalan konut fiyatı üzerinden 24 ay sıfır faizle vade yapılıyor. Ayrıca banka kredisi kullanabilmek de mümkün.

Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık ve kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantısı bulunan Huzurlu Marmara Güneşli projesi, 15 Temmuz Mah. İstiklal Cad. Güneşli-Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 4 136