Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim edilecek?

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde, Huzurlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi, toplam 9 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

4 bloktan meydana gelen projede; 289 adet konut ve 12 adet dükkân yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 135 metrekare ila 155 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Huzurlu Marmara Güneşli konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 2+1 tipteki daireler, 500 bin TL ila 600 bin TL arasında fiyatlarla satılıyor. Konut projesindeki 3+1 tipteki daireler ise 750 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Projede, verilecek olan peşinat ile kalan konut fiyatı üzerinden 24 ay sıfır faizle vade yapabilmek mümkün. Projede konutlar için banka kredili ödeme de yapılabiliyor. Projenin yaklaşık olarak yüzde 80’i satılmış durumda bulunuyor.

Huzurlu Marmara Güneşli konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kameriye, açık otopark, kapalı otopark, yürüyüş parkuru ve süs havuzu gibi çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Güneşli’deki ilk kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na bağlantısı bulunan konut projesi, Bakırköy-Halkalı metrosuna da yürüme uzaklığında yer alıyor.

Huzurlu Marmara Güneşli konut projesi, 15 Temmuz Mah. İstiklal Cad. Güneşli-Bağcılar/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 444 4 136