Kategoriler
Proje Haberleri

Huzurlu Marmara Güneşli nerede

İsminden de anlaşılacağı gibi Huzurlu İnşaat A.Ş. imzası ile Huzurlu Marmara Güneşli projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje İstanbul şehrine bağlı bulunan Bağcılar ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Söz konusu olan projedeki ticari konutlar sayesinde bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verilmesi hedefleniyor. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde yer alan bloklar on dokuz katlı olacak şekilde tasarlandı. Proje bünyesinde 289 konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Lokasyon itibariyle de dikkat çeken proje İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde inşa ediliyor. Bahsi geçen proje 15 Temmuz Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Huzurlu Marmara Güneşli projesi İstiklal Caddesi No:146 Güneşli’de yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen daire ve ticari konutların büyüklükleri ise konut tiplerine uygun bir şekilde planlanmış durumda. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan 2+1 konutların büyüklükleri 135 metrekare olacak şekilde tasarlanmış vaziyette. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 155 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Huzurlu Marmara Güneşli projesinde yer alan 2+1 konutların fiyatları 550 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen projede yer alan 3+1 konutların fiyatları ise 850 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.