Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Hayat Country Bodrum satışları devam ediyor

Huzzak Yapı firması tarafından hayata geçirilen Huzzak Hayat Country Bodrum projesi, Milas ve Didim’e yakın bir mesafelerde yer alıyor. Proje Muğla İli, Milas İlçesi, Bozbük Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Peki projede daire tipleri neler? Villa fiyatları ne kadar? Proje ne zaman teslim edilecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Huzzak Yapı tarafından inşa edilen projede bahçeli ve müstakil olmak üzere toplam 52 adet villadan meydana geliyor. Deniz ve orman manzaralı villa projesinde teslimlerin 2022 yılının Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeşil alanlara ve süs havuzlarına sahip proje, yeşilliklerin arasındaki yatay mimarili bloklarıyla öne çıkıyor. İlçenin merkezine bir saatlik mesafede bulunan proje, sahile 460 metrelik uzaklıkta inşa ediliyor. Yüzme havuzunun da kurulduğu projenin alanı, İstanbul-Aydın Otoyolu’na da bir saatlik uzaklıkta yer alıyor.

Bodrum Milas Havaalanı’na 30 dakikalık uzaklıkta bulunan proje, Milas’ın merkezine de yarım saat sürüyor. Bozbük Mahallesi’nde yükselen projenin yakınlarındaki yat limanı, Kazıklıbucak Koyu’na dakikalar içerisinde ulaşım imkânı sunuyor. Ormana yürüme mesafesinde yer alan projenin alanı, ayrıca, Akbük’ün merkezine de 10 dakikalık mesafede.

Huzzak Hayat Country Bodrum projesindeki 13 blok içerisinde 52 adet daire bulunuyor. Blokların etrafında, renkli sarmaşıklar yer alıyor. Kazıklıbucak Koyu’nda bulunan projede, iki adet daire tipi yer alıyor. Daireler net 144 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Her iki konut tipinde de geniş verandaya ve ebeveyn banyosuna yer verilirken dairelerin bahçe alanı, daire tipinin birinde 54.31 metrekare diğerindeyse 58.33 metrekare büyüklüğünde.

Huzzak Hayat Country Bodrum fiyatları ne kadar?

Villa projesinde yer alan brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip villalar 2 milyon 998 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 535 metrekare brüt alana sahip 8+4 tip villalar ise 10 milyon 870 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Huzzak Hayat Country Bodrum nerede?

İşe veya okula gitmeyenler için de sessiz ve huzurlu bir ortam sunan proje, Muğla’nın Milas ilçesinde yükseliyor.  Villa projesi denize 460 metre mesafede yer almaktadır. Huzzak Hayat Country Bodrum projesi Bozbük Mahallesi, Kazıklıbucak Koyu, Milas / Muğla adresinde yer alıyor Huzzak Yapı firması ise Başak Mahallesi, Yeşilvadi Caddesi, No:11/36, Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Tel: 444 1 549 – 0212 488 06 77 – 78

Exit mobile version