Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Konak Başakşehir fiyat

İstanbul şehrine bağlı bulunan Başakşehir ilçesinde Huzzak Konak Başakşehir projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Huzzak Yapı firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu olan proje tek bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje konforlu konutları ile birlikte aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Proje, bünyesinde 59 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede yedi adet de ticari ünite bulunuyor.

Bahsi geçen proje kapsamında dairelerin yanı sıra dükkanlar da hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje bu yönü ile bünyesinde barındırdığı daire ve dükkanlar sayesinde bölgedeki konut ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Huzzak Konak Başakşehir projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutların fiyatları 1 milyon 875 bin TL’den başlıyor 2 milyon 120 bin TL’ye kadar yükseliyor. Huzzak Konak Başakşehir projesinde bulunan 3+1 konutlar da 2 milyon 140 bin TL’den başlıyor 2 milyon 620 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Ziya Gökalp Mahallesi’nde inşa ediliyor. Huzzak Konak Başakşehir projesi Dağ Çiçeği Sokak’ta hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen konutların teslim tarihi ilerleyen günlerde belli olacak.