Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Konak Başakşehir son daireler satışta

Huzzak Konak Başakşehir konut projesi konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Başakşehir İlçesinde yükselen proje Huzzak Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda henüz inşaat çalışmaları devam etmekte olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, İstanbul Başakşehir üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje tek konut bloğundan meydana gelmekte olup, ticari alanlara da sahiptir. Huzzak Konak Başakşehir daire içleri klima, ısıcam, ankastre set, görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda projenin yer aldığı site içerisinde kamelya, fitness alanı, hamam, sauna, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların dışında peyzaj alanları, kapalı-açık otopark, süs havuzu gibi özellikler de mevcuttur.

Kütahya konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 123 metrekare, 3+1 daireler ise 175 metrekare brüt alana sahiptir. Dairelerin inşaatı ve satışlar devam etmektedir.

Huzzak Konak Başakşehir konumu ve fiyatları hakkında

Huzzak Konak Başakşehir konut projesi Başakşehir Şehir Hastanesi bölgesi içerisinde bulunmaktadır. Başakşehir 1.etaptan çevre yoluna uzanan 25 metre genişliğiyle ön plana çıkan caddesinin üzerinde konumlandırılmaktadır. Aynı zamanda metroya da 550 metre yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 123 metrekare brüt alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 120 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 175 metrekare alana sahip 3+1 daireler 2 milyon 130 bin TL ile 2 milyon 617 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 1 549 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version