Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Loca Rezidans Başakşehir’de yükseliyor

Huzzak Loca Rezidans projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başak Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Huzzak Yapı imzasını taşıyan proje, 8 katlı tek bir blok üzerinde 14 daireden oluşmaktadır. Teslim tarihinin 2022 yılının üçüncü çeyreğinde olmasına karşı; Hemen şimdi, krediye uygun ödeme seçenekleriyle firmaya özel taksitlendirme imkanlarından yarar sağlayın.

Proje özellikleri neler?

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde hayat bulan proje Huzzak Yapı’nın tüm deneyim ve bilgi birikimini taşıyor. Tek bir blok şeklinde tasarlanan konutlar, 8 kat içinde 14 daireyi barındırmaktadır. Her katta 2 daire olduğunun bilgisine yer veren firma, aynı zamanda projede 7 adet ticari ünitenin varlığından söz etmektedir. Tüm daire tiplerinin 2+1 olduğu Huzzak Loca Rezidans projesinde boyutlar, brüt 126,06 iken, net 102,60 metrekarede sabitlendi.

Bölgenin merkezinde yer alan ve metro hattı ile arasında 50 metrelik yürüme mesafesine sahip olan konutlar, butik bir konsepte sahiptir. Site içine yerleştirilen birçok kameralı güvenlik sistemi, yaşam sakinlerini ve kapalı-açık otoparktaki araçları koruma altına alıyor. Bina içerisinde su deposu, asansör ve lobiye yer verilmiştir. Konutlarda ise ankastre beyaz eşya, duşakabin ve değişen tüketici isteklerine olumlu yanıt veren bir balkon bulunmaktadır. Isı ve su yalıtımı yapılan binanın duvarlarında su bazlı ve saten boya kullanıldı.

Güvenliğin geliştirildiği site çevresine görüntülü sistem (audio), site girişi otomatik giriş kontrolü ve güvenlikli giriş alanı eklenmiştir. Ayrıca engelli bireylerin özellikle düşünüldüğü projede engelli ulaşımına uygun bir şekilde rampalı sistem dizayn edildi.

Huzzak Loca Rezidans fiyatları ne kadar?

Huzzak Loca Residence projesinde brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 197 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 2 milyon 208 bin 500 TL’ye kadar yükseliyor. Teslimlerin 2022 yılının üçüncü çeyreğinde başlayacağını bildiren Huzzak Yapı, krediye uygun ödeme fırsatı sağlamaktadır.

Projede ulaşım imkanları

Huzzak Loca Rezidans projesi ile metro hattına yürüme mesafesi yalnızca 50 metreyi bulur. Bununla birlikte konutlar, ilçe meydanı, İmam-ı Azam camii, belediye ve hastane bölgelerinin tam ortasında yer alıyor. Konumu bakımından alıcısına birçok avantaj sağlayan proje, alışveriş alanı ve ticari ünite imkanını kişilerin ayaklarına kadar getirmektedir.

Tel: 444 15 49

Diğer proje haberleri için tıklayınız