Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Quartz Başakşehir lansman fiyatlarıyla satışta

Huzzak Quartz Başakşehir projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Huzzak Yapı, 20 yıldan beri İstanbul’un farklı yerlerinde günün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan projeler üretmektedir. Ayrıca inşaat sektöründe güvenilirliğiyle dikkat çekilmektedir. Şimdiye kadar 1.200’den fazla konut hayata geçirmiştir. Güçlü finansal yapısı, tecrübe, bilgi birikimi ve başarılıyla beraber ticari geçmişi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca ferah bir yaşam için yapılar üreten Huzzak Yapı, beklentilerinizi karşılamaya devam ediyor.

Bu lüks projedeki site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 182 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 114 metrekare olmaktadır. Başakşehir konut projesi, özel peyzajlı yeşil alanları, üst düzey konforu ve modern mimarisiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu konutlarda daha pek çok lüks ve kaliteli malzemeler kullanılmaktadır.

Huzzak Quartz Başakşehir konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi’nde bulunmaktadır. Huzzak Quartz Başakşehir projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Başakşehir konut projesinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 970 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Ayrıca İstanbul projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version