Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Yeşilvadi Meşe lansman fiyatlarıyla satışta

Huzzak Yeşilvadi Meşe projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Şile İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. İstanbul villa projesi içerisinde 4.5 artı 1 konut tipine sahip villalar yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Huzzak Yapı, 20 yıldan beri İstanbul’un farklı yerlerinde günün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan projeler üretmektedir. Ayrıca inşaat sektöründe güvenilirliğiyle dikkat çekilmektedir. Şimdiye kadar 1.200’den fazla konut hayata geçirmiştir. Güçlü finansal yapısı, tecrübe, bilgi birikimi ve başarılıyla beraber ticari geçmişi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Ayrıca ferah bir yaşam için yapılar üreten Huzzak Yapı, beklentilerinizi karşılamaya devam ediyor.

Bu lüks projedeki site içerisinde 4,5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 250 metrekaredir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda 3 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bu konutlarda daha pek çok lüks ve kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca villa projesi vatandaşlığa da uygun durumdadır.

Huzzak Yeşilvadi Meşe konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Şile İlçesi Yeşilvadi Mahallesi’nde bulunmaktadır. Huzzak Yeşilvadi Meşe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Şile villa projesinde 4.5 artı 1 tipine sahip villalar yer almaktadır. Brüt 250 metrekare büyüklüğe sahip 4.5 artı 1 dairelerin fiyatları 7 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Lansman öncesi özel fiyatlarla satışa sunulan villa projesi krediye uygun durumdadır.

Şile villa projesi Yeşilvadi projesinin 4. etabı olarak hayata geçirilmektedir. Proje Yeşilvadi Mahallesi, Şile / İstanbul adresinde yer almaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 15 49 veya 0 (553) 450 49 77 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Diğer İstanbul projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version