Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Huzzak Yeşilvadi Orman projesinde teslim tarihi belirlendi

Huzzak Yeşilvadi Orman, İstanbul’un Şile ilçesinde yeni alıcılarını bekliyor. Mimari Tasarım Ödüllü Proje’nin henüz inşaat aşamasında olduğu bildirilirken, toplamda 44 sayılı konut projesinde teslim tarihleri 2021 yılının ikinci çeyreğinde olacak.

Huzzak Yeşilvadi Orman proje özellikleri

İstanbul’un en yaşanabilir ilçelerinden birisi olan Şile’de hayat bulan Huzzak Yeşilvadi Orman projesinde teslim tarihleri belirlendi. 2021’in ikinci çeyreğinde başlayacak olan anahtar teslimleri, alıcılara huzurlu bir hayatın kapısını aralıyor. Şile’nin tüm imkanlarını tek bir projede birleştirmeyi hedefleyen Huzzak Yapı, tatlı bir kıyı kasabasında yaşama arzusunu kişilere bahşetmektedir.

Çocukları doğayla tanıştırma imkanını ebeveynlere sunan projede, yeşilin ve mavinin her bir detayda buluştuğu görülebilecek. Geniş site içerisinde tercihlere göre değişen vaziyet planından kendinize en uygun daireyi seçme fırsatına erişebileceksiniz. Şile-İstanbul yoluna bakan B blokları, iç kısımda kalan A bloklarıyla birleşti. Orman ile bir araya getirilen konutlarda huzur ve mutluluk arayışları doğru adreste bulunacak.

Diğer projelerden ayrılan en önemli özellik ise taş odalar oldu. Bu odalarda isteğe bağlı olarak bir bahçe mutfağı, taş fırın, çalışma odası veya çocuklar için oyun odası yaratılabilir. Aynı zamanda kişilerin sanat faaliyetlerine birebir uygunlukta olduğu bilgisi verildi.

Bahçe dubleksi ve çatı dubleksi olarak ikiye ayrılan konutlardan kişilerin yaşam fonksiyonuna uygun olanı alma imkanına erişmesi sağlanmıştır. Toplam kullanım alanlarının 239,21 metrekareden 342,44 metrekareye çıkması geniş aileler için oldukça yararlı olacak.

Projede sosyal donatılar

Huzzak Yeşilvadi Orman projesinde yaşam sakinlerinin can güvenliğini korumakla yükümlü olan güvenlik personelleri kadar 7/24 çalışan kamera sistemlerine büyük görevler düşmektedir. Tıpkı bir nizamiyeyi anımsatan titiz tedbirlerin üst seviyede olması için, site içerisine kartlı geçiş sistemi, görüntülü diyafon ve güvenlik noktası koyuldu. Sitenin her iki farklı giriş noktasında güvenlik kontrol alanlarının olması özellikle sistemi güçlendiren bir etkinin doğmasına neden olmuştur.

Şile Bezi, Sofular Plajı, Saklı Göl, Şile Feneri, Ağlayan Kaya Plajı ve birbirinden çeşitli plajlara yakın olma fırsatı yine Yeşilvadi projesiyle geliyor.

Projede ulaşım imkanları

Üsküdar Meydanına 35 dakikalık mesafesi bulunan konutların, Sabiha Gökçen Havalimanına yalnızca 30 dakikalık mesafede bulunduğu bilgisi verildi. Şile Şehir Merkezine olan mesafesini yalnızca 15 dakikaya indirgeyen konutlar, Kadıköy Rıhtıma 45 dakika, Taksim Meydanına 75 dakika ve İstanbul Havalimanına 90 dakikada yer alıyor.

Projede konut fiyatları

Huzzak Yeşilvadi Orman projesinden mülk sahibi olmak isteyenlerin 3+1 daireler için minimum 2.219.000 TL’yi gözden çıkarması gerekmektedir. 4+1 dairelerde ise bu fiyatın 2.670.000 TL’ye yükseldiği görülüyor. Tercihlere göre fiyatların artığı projeden detaylı bilgiye ulaşmak için:

444 1 549