Kategoriler
Proje Haberleri

Huzzak Yeşilvadi Tepe ön talep topluyor

Huzzak Yeşilvadi Tepe konut projesinde yer alan villalar satışa sunuldu.  Projede yer alan villalar lansman öncesi çok özel fiyat ve fırsatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesinin detayları henüz belli olmadı. Ancak en kısa sürede projenin görselleri ve detayları projenin web sitesinde yer alması beklenmektedir. Peki villa tipleri neler?  Villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Huzzak Yeşil Vadi Tepe projesi Huzzak Yapı firması tarafından İstanbul Anadolu Yakası, Şile İlçesi’nde hayata geçirilecektir. Ayrıca Şile villa projesi Yeşilvadi Mahallesi, Eski İstanbul Şile Yolu üzerinde yer alan arsa üzerinde hayata geçirilecektir.

Villa projesinde  toplam 26 adet villa yer almaktadır. Proje yılın Mimarlık Markası ödülüne layık görülen ArtTechCity ve Huzzak Yapı Kalitesi ile hayata geçiriliyor. Şile villa projesinde yer alan villalar 4.5+1 tipinde 2 ve 3 katlı olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise 300 metrekare ile 323 metrekare arasında değişmektedir.

Huzzak Yeşilvadi Tepe fiyatları ne kadar?

İstanbul villa projesinde fiyatlar, villa tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda ise villalar 5 milyon 906 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

291 metrekare brüt büyüklüğündeki 4+1 dubleks villa 5 milyon 906 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

315 metrekare brüt alana sahip 4.5+1 tripleks tip villalar 6 milyon 006 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

395 metrekare brüt alana sahip 4.5+1 dubleks tip villalar 6 milyon 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

723 metrekare brüt alana sahip 8+2 fourlex tip müstakil villa 13 milyon 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

1.310 metrekare brüt alana sahip fourlex tip müstakil villa ise 26 milyon 326 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Huzzak Yeşil Vadi Tepe projesinde peyzaj alanları, açık otopark alanları, süs havuzu gibi alanlar mevcuttur. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, hamam gibi sosyal alanlar da mevcuttur. Bunların dışında ayrıca basketbol, voleybol sahası, çocuk parkı, kamelya gibi ortak alanlar yer almaktadır.

Huzzak Yapı firmasının hayata geçirmeyi planladığı diğer projeler ise şunlardır. Huzzak Loft Başakşehir, Huzzak Yeşilvadi Meşe, Huzzak Yeşilvadi Cadde projeleri hayata geçirilmesi planlanmaktadır. Ayrıca Huzzak Yeşilvadi Masal, Huzzak Yeşilvadi Koru ve Huzzak Vadi projelerinin de hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 1 549 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version