Kategoriler
Ekonomi Gündem

Hyundai ve Honda’dan araç kampanyası

Honda ve Hyundai markalarının araç seçeneklerinde düşük faiz oranı ve indirim olanakları sunuluyor. Kampanya, otomobillerin yanı sıra Honda‘nın motosikletlerinde de geçerli durumda.

10 ayda yüzde 32 oranında daralma gösteren otomotiv pazarı, ekim ayında yüzde 127 oranında büyüme yakaladı. Bu büyümeden gelen olumlu sinyallere güvenen otomotiv ihracatçıları kasım ayına özel kampanyalarını açıkladı. Sözcü gazetesinden Fatih Tan’ın haberine göre birçok otomobil markasına yeni ödeme seçenekleri geldi. 

Hyundai otomobillerinde indirim

Hyundai almak isteyenler ayda yüzde 0.49 faiz oranıyla araba sahibi olabilecekler. Ekim ayından itibaren Markanın sadece yerli serilerinde geçerli olan uygulama artık diğer seriler için de geçerli durumda. Hyundai araçlarda faiz indiriminin yanı sıra hurda teşviki de geldi. Buna göre eski aracını getirenler indirimden yararlanacak.

Hyundai‘nin B segmentine ait i20 serisinin satın alımında yapılacak 50 bin liralık kullanım için yüzde 0,49 faiz oranıyla 24 ay taksitle ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca, hurda teşvikiyle beraber liste fiyatından 21 bin liraya varana kadar indirime gidilebiliyor.

KONA serilerinde ise 50 bin liralık kullanım için 12 ay boyunca yüzde 0,49 faiz oranı sunuluyor. Yanı sıra hurda teşvikiyle beraber 18 bin 500 liraya varana kadar indirim imkânı sağlanabiliyor. Elantra ve Tucson modellerinde de 50 bin liralık kullanım için 12 ay boyunca yüzde 0,49 faiz oranı sunuluyor.

Elentra serilerindeki otomatik vitesli araçlar 19 bin liraya kadar, Tucson serilerinde ise 5 bin 500 liraya varana kadar indirime gidilebiliyor.

Honda markalı araçlarda faizsiz ödeme imkânı

Markanın CR-V ile HR-V serilerinde geçerli olacak faizsiz ödeme imkânı kasım ayı içinde geçerli olacak. CR-V serisinin satın alımlarında 100 bin liraya kadar kredi kullanımına izin veriliyor. HR-V serisinin satın alımlarında ise 12 ay boyunca faizsiz olarak 50 bin liraya kadar kredi kullanımı imkânı sağlanıyor. Yüzde 0,49 faiz oranıyla ödeme imkânı sunulan Civic Sedan modellerinde 60 bin liraya kadarlık kullanımda tutar 18 aya bölünüyor.

Markanın motosiklet ürün grubundaki Scooter segmentine ait PCX125 serisinde bu ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranıyla 24 ay vadeli 11 bin liralık kredi kullanım seçeneği sunuyor. Taksitler ise 499 liradan başlıyor. Motosikletler arasında yer alan CB250R ve CRF250 Rally serilerinde ise yüzde 0,50 faiz oranıyla 18 ay vadeli 17 bin liralık kredi kullanım seçeneği sunuluyor. Bu seçenekte ise aylık taksit tutarları 999 liradan başlıyor.