Kategoriler
Proje Haberleri

İasos Modern Evleri satışları başladı

İasos Modern Evleri modern tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Milas İlçesinde yükselen Ertürk Yapı ve Mimarlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutları dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Milas İlçesi Kıyıkışlacık Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Muğla konut projesi modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Daire içleri vestiyer, ebeveyn banyosu, ısıcam, görüntülü diafon, ankastre set, şömine, teras gibi olanaklara sahiptir. Proje kapsamında dairelerin yanı sıra villa seçeneklerine de yer verilmiştir. Bu villalar müstakil bahçeleri, yüzme havuzları ve özel tasarımları ile dikkat çekmektedir.

Site içerisinde kapalı garaj, otopark, tenis kortu, spor alanı, oyun parkı, güvenlik gibi donanımlar yer almaktadır. Sitenin ayrıca kendisine ait plajı da bulunmaktadır. Aynı zamanda İasos Modern Evleri 10 adet müstakil villa, 64 adet daireden meydana gelmektedir. Proje kapsamında loft, süit ve studio daire seçeneklerine de yer verilmiştir. 1+1 studio daireler brüt 52, süit 2+1 daireler 95 metrekare alana sahiptir. Bunun yanı sıra 3+1 loft daireler 145, müstakil villalar 180, 5+1 müstakil villalar ise 245 metrekarelik brüt alana sahiptir.

İasos Modern Evleri nerede?

Muğla konut projesi Kıyıkışlacık’ta Güllük Boğazı manzaralı bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje deniz yürüme mesafesinde, İassosPort Marinaya yalnızca 2 km uzaklıktadır. Bodrum merkeze 40 dk mesafede yer alan proje havalimanına da 20 dakikalık mesafededir.

İasos Modern Evleri fiyatları ne kadar?

Daireler lansman fiyatları ile satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

52 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 790 bin TL,

Brüt 95 metrekare büyüklüğündeki 2+1 suit daireler 1 milyon 390 bin TL,

3+1 loft daireler 1 milyon 890 bin TL,

180 metrekare 3+1 müstakil villalar 3 milyon 590 bin TL,

Brüt 245 metrekare alana sahip 5+1 tip villalar 2 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesinin 2022 yılı Ağustos ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 215 50 72 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version