Kategoriler
Proje Haberleri

İBF Cadde Park Projesinde yaşam başladı

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje İBF Doğan İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. İBF Cadde Park konut projesinde yaşam başlamıştır. Aynı zamanda dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Kayseri konut projesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Tek bloklu site içerisinde yer alan konut projesinde toplam 28 daire bulunmaktadır. Bunların yanı sıra proje, doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

İBF Cadde Park konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipi 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 185 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede yer alan daireler merkezi sistem ısınma sistemine sahip olup kalorimetre içermektedir. Aynı zamanda ebeveyn banyolu dairelerde ankastre set de yer almaktadır.

Kayseri konut projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Çatı katında eşsiz Kayseri manzarası ile manzara bahçesi yer almaktadır. Aynı zamanda toplantı salonu, açık çocuk oyun alanı, kamelya, açık otopark ve çok özel bahçe peyzajı gibi olanaklara sahiptir.

İBF Cadde Park daire fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulundukları kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 540 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kayseri konut projesi, Şehir Hastanesi, Terminal, Meysu Outlet ve BYZ Alışveriş Merkezlerine yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Organize Sanayi Bölgesi’nin de yanı başında yer almaktadır. Sosyal alanlar, okullar, cami, parklar da oldukça yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 91 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…