Kategoriler
Proje Haberleri

İBF Şehr-i Belsin satışları devam ediyor

İBF Şehr-i Belsin Evleri projesinde daire satışları tüm hızıyla devam ediyor. İBF Doğan İnşaat firması güvencesi ile inşa edilen proje Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Peki projede yer alan daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

19 Mayıs Mahallesi’nde yer alan proje 6 bin 800 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Konut projesi 2 adet konut bloğundan meydana geliyor. 11 katlı iki konut bloğundan meydana gelen projede toplam 91 tane daireye yer veriliyor. Dairelerin dışında ayrıca 4 adet ticari ünite de mevcuttur.

Melikgazi konut projesinde tek tip daire alternatiflerine yer veriliyor. İbf Şehri Belsin Kayseri projesindeki daireler 3+1 tipinde projelendirildi. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 165 metrekaredir. Projede dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olacak şekildedir.

Dairelerde iki adet banyo, 3 adet wc, 3 adet lavabo, 3 oda, bir salon bulunmaktadır. Daireler ısı pay ölçer sistemli olacak şekilde inşa ediliyor. Peki projedeki daire fiyatları ne kadar?

İBF Şehr-i Belsin fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Satışların tüm hızıyla devam ettiği brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İBF Şehr-i Belsin Kayseri projesi lansmana özel fiyat avantajı ve 84 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Proje Kayseri’nin yükselen değeri olma iddiası ile yola çıkıyor. Kayseri konut projesinden lansmana özel fiyatlarla daire sahibi olmak için firma ile iletişime geçmeniz yeterli olacak. Projede teslim tarihi ne zaman?

İBF Şehr-i Belsin ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarına başlanan projenin 2022 yılı Ağustos ayında tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. OSB Stadı yanında yer alan proje tramvaya 300 metre mesafededir.

Projede açık çocuk oyun alanları, toplantı salonu, kamelyalar, açık otopark, futbol, basketbol, voleybol sahası var. Ayrıca peyzaj alanı, yürüyüş parkuru, jeneratör, hidrofor, ses yalıtımı, uydu sistemi gibi özellikler yer alıyor. Projenin iletişim bilgileri neler?

İBF Şehr-i Belsin Kayseri projesi ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 444 91 38 ve 0542 423 14 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.