Kategoriler
Proje Haberleri

İBF Şehr-i Park lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu

İBF Şehr-i Park Evleri projesi lansman dönemine özel fiyat avantajı ile satışa sunuldu. İBF Doğan İnşaat firması güvencesi ile hayata geçirilen proje kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tınaztepe Mahallesi’nde yer alıyor. Peki projede yer alan daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Tınaztepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje bir adet konut bloğundan meydana geliyor. 14 katlı tek konut bloğundan meydana gelen projede toplam 59 tane daireye yer veriliyor.

Melikgazi konut projesinde tek tip daire alternatiflerine yer veriliyor. İbf Şehri Park Kayseri projesindeki daireler 3+1 tipindeki evlerden meydana gelmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 175 metrekaredir. Projede dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olacak şekildedir.

Dairelerde iki adet banyo, wc, 3 adet lavabo, 3 oda, bir salon bulunmaktadır. Daireler ısı pay ölçer sistemli olacak şekilde inşa ediliyor. Peki projedeki daire fiyatları ne kadar?

İBF Şehr-i Park fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Lansman fiyatları ile satışa sunulan brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 440 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İBF Şehr-i Park Tınaztepe projesi lansman dönemine özel fiyat avantajı ve 96 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Proje Kayseri’nin yükselen değeri olma iddiası ile yola çıkıyor. Melikgazi konut projesinden lansmana özel fiyatlarla daire sahibi olmak için firma ile iletişime geçmeniz yeterli olacak. Projede teslim tarihi ne zaman?

İBF Şehr-i Park ne zaman teslim edilecek?

İnşaat çalışmalarına başlanan projenin 2023 yılı Ağustos ayında tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede açık çocuk oyun alanları ve toplantı salonu, asansör, ısı yalıtımı var. Ayrıca jeneratör, hidrofor, ses yalıtımı, uydu sistemi gibi özellikler yer alıyor. Projenin iletişim bilgileri neler?

İBF Şehr-i Park Kayseri projesi ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için 444 91 38 ve 0542 423 14 23 numaralı telefonu arayabilirsiniz.