Kategoriler
Proje Haberleri

İCS Suites Göktürk Haziran’da Teslim

İCS Suites Göktürk mevkiinde hayata geçirilen bir konur projesidir. İCS Yapı İnşaat, bu proje kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 çatı dubleks daireleri satışa çıkarmıştır. 1+1 dairelerin büyüklüğü net 71 metrekare, 2+1 tip dairelerin büyüklüğü net 90 metrekaredir. Aynı zamanda 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise net 135 ve 165 metrekare arasında değişmektedir.

Proje Özellikleri Neler?

İCS Suites Göktürk konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. 5 katlı konut bloklarında toplam 90 daire yer almaktadır. Proje kapsamındaki daireler güvenli, sağlam, ferah ve geniş olarak tasarlanmıştır.

Konut projesi içerisinde açık yüzme havuzu, fitness ve yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar mevcuttur. Aynı zamanda 7/24 güvenlik sistemine sahip sitede, açık ve kapalı otopark alanları da yer almaktadır. Her daireye özel klima, ankastre set ve bulaşık makinesi de bulunmaktadır.

İCS Suites Göktürk Daire Fiyatları Ne Kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda fiyatlar, dairelerin büyüklüklerine göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları;

71 metrekare 1+1 tip daireler 1 milyon 330 bin TL’den başlayan fiyatlar,

90 metrekare 2+1 tip daireler 1 milyon 675 bin TL’den başlayan fiyatlar,

135 metrekare 3+1 tip dubleks daireler ise 2 milyon 355 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

165 metrekare 3+1 tip dubleks daireler ise 2 milyon 675 bin TL’den başlayan fiyatlar

Proje Nerede Yer Alıyor?

Göktürk konut projesi ulaşıma yürüme mesafesindedir. Aynı zamanda hastane, semt pazarı ve marketler de oldukça yakın bir mesafede bulunmaktadır. Proje, metroya 1 dakikalık uzaklıkta, yeni havaalanına ise 10 dakikalık mesafede bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 322 05 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version