Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İdealist Cadde daire büyüklükleri

İdealist GYO’nun Emlak Konut güvencesiyle inşa ettiği İdealist Cadde projesinin önümüzdeki temmuz ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Çocuk oyun alanlarının ve dükkânların bulunduğu proje, Şile ilçesinde yükseliyor. Anadolu Yakası’nda, inşa edilen projede 45 adet daire ve 13 adet ticari ünite bulunuyor. Projedeki satın alımlarda verilecek yüzde 30 oranındaki peşinata 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Bu ödeme planında, daire fiyatından yüzde 5 indirime gidiliyor. Proje 60 dönümlük Serintepe Park ve Restoran alanına ulaşım kolaylığı sunuyor.

İdealist Cadde daire seçenekleri

Deniz kenarına yakın bir mesafede yükselen İdealist Cadde projesindeki bir odaya ve bir salona sahip evler, net 46.09 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Bir odalı ve bir salonlu dairelerin balkon alanı 5,68 metrekare değerinde bulunuyor.

Serintepe Park’ına kısa mesafede ulaşılabilen projedeki iki odaya ve bir salona sahip evler, net 44,5 metrekare büyüklüğü ile net 110,26 metrekare büyüklüğünde olmak üzere iki farklı seçenekle sunuluyor.

İki oda ve bir salon daire tiplerinin balkon büyüklüğü 11,32 metrekareye varan değerlere sahip durumda.

Otogara yakın mesafede bulunan projedeki üç odaya ve bir salona sahip daireler net 115,5 metrekare büyüklüğü ile net 150,1 metrekare büyüklüğü arasındaki değişen seçeneklerle inşa ediliyor.

Projedeki 3+1 daire tiplerinin balkon büyüklüğü ise 27,95 metrekare değerine varan tercihlerle değişiyor.

Projedeki 4+1 ve 5+1 daire tipleri

Projedeki dört odaya ve bir salona sahip evler, net 212,05 metrekare büyüklüğünde satışa sunuluyor. Çavuş Mahallesi’nde inşa edilen projenin balkon alanı 53,38 metrekare büyüklüğüne sahip durumda.

Bayrak Caddesi’ne konumlandırılan İdealist Cadde projesindeki beş odalı ve bir salonlu daire tipleri net 256,3 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Projedeki beş oda ve bir salon daire tiplerinin balkon büyüklüğü ise 60,45 metrekare değerinde bulunuyor.

İdealist Cadde adres ve iletişim

Adres: Çavuş Mahallesi, Bayrak Caddesi, No: 7 Şile/İstanbul

Telefon numarası: +90(216) 712 01 53

E-posta: [email protected]