Kategoriler
Emlak Haberleri

İdealist Koru ön talep topluyor

Emlak Konut GYO güvencesi ile İdealist GYO tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Şile İlçesi, Çavuş Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan İdealist Koru projesinde ön talep toplama süreci başladı.

17 bin 631 metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek olan proje yatay mimaride tasarlandı. 3 katlı konut bloklarından meydana gelen proje 68 adet konut ve 1 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Proje özellikleri neler?

Toplam 69 adet bağımsız bölümden meydana gelen  İdealist Koru projesinin Yapı Ruhsatı 24 Haziran 2020 tarihinde alındı. İdealist Cadde projesinin  yakınında hayata geçirilecek olan projede daire ve ticari ünitenin dışından 12 adet villada yer alması planlanmaktadır.

Daire özellikleri neler?

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesinde ayrıca 3+1 tip tripleks ikiz villalar yer alıyor. Konut projesinde yer alan konutların büyüklükleri ise 64 metrekareden başlıyor. arazinin eğimli olması nedeni ile her dairenin bir bahçesi olacak şekilde tasarlandı.

Fiyat ve ödeme seçenekleri neler?

İstanbul Avrupa Yakası Şile Çavuş Mahallesi’nde hayata geçirilen projede ön talep toplama süreci başladı. Projede daire büyüklükleri, teslim tarihi, ödeme planı, daire fiyatları henüz belli olmadı.

Projede çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kafe, güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru gibi sosyal alanların olması bekleniyor.

İdealist Koru nerede yer alıyor?

İdealist Cadde projesine yakın bir mesafede yer alan İdealist Koru projesi Çavuş Mahallesi, Bayrak Caddesi,  Şile / İstanbul adresinde yer alıyor.

Web sitesi üzerinden ön talep toplamaya başlanan proje ile ilgili detaylı bilgi için 0216 712 01 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.