Kategoriler
Proje Haberleri

İdealist Yapı Fatih daire tipleri

İstanbul’un Fatih ilçesinde, İdeal Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen İdealist Yapı Fatih projesi, 1300 metrekare arsa inşaat alanına sahip.

5 blokta 32 konuttan oluşan projede, 2+1’den 6+1’e kadar daire tipleri bulunuyor. Hemen teslim durumdaki projedeki konutların büyüklükleri, 105 metrekare ila 280 metrekare arasında değişiyor.

Konut fiyatlarının 580 bin TL’den başladığı projede, yüzde 50 peşinatla kalan kısım için 24 ay firma bünyesinde senetli taksit yapılabiliyor. Ayrıca projeden 0.98 faiz oranıyla Halk Bankası’ndan 60 aya kadar taksitli konut kredisi kullanabilmek de mümkün.

Projede çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Kiraların 2 bin 500 TL’den başlayacağı İdealist Yapı Fatih projesi, Mevlanakapı Mah. Bala Tekkesi Sok. Fatih/İstanbul adresinde yer alıyor.

Telefon: 0212 637 74 72-0212 663 48 99

“İdealist Yapı Fatih daire tipleri” için bir yanıt

Sitede daire sahibi birisi olarak yazıyorum, eğer paranızın biraz kıymeti varsa Garajdan araba çıkarmayı denemeden ve iyice incelemeden (Evet haberimiz var ustalar çalışıyor düzelteceğiz gibi şeylere sakın inanmayın), banyoların gider eğimlerini kontrol etmeden, birde mutfak tezgahını değiştirmeden daireyi almayın yoksa çok ağlarsınız benden söylemesi. UNUTMAYIN GARAJ ÇOK ÖNEMLİ. İyice kontrol edin.

Yorumlar kapatıldı.