Kategoriler
Proje Haberleri

İdemir Sultan Konakları lansmana özel satışlar

İdemir Sultan Konakları geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Isparta Merkez’de bulunan proje İdemir Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konutlar 2.600 metrekarelik bir alana inşa edilmektedir. Ayrıca 1.918 metrekarelik yeşil alana sahiptir. Site 2 bloktan oluşup dairelerin her katında 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projedeki konutlar 2.600 metrekarelik bir alana inşa edilmektedir. Ayrıca 1.918 metrekarelik yeşil alana sahiptir. Site 2 bloktan oluşup dairelerin her katında 2 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 162 metrekaredir. Net büyüklüğü ise 137 metrekare olmaktadır. Dairelerin tamamı güneybatı ve güneydoğu cephelidir. Site 24 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 40 araçlık kapalı otopark ile 20 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Her katta daireye özel sauna bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak ve mutfak doğalgazı mevcuttur. 

İdemir Sultan Konakları konumu hakkında

Proje, Isparta’nın Merkez İlçesi Çünür Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Ulaşım konusunda; anayola yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

İdemir Sultan Konakları fiyatları ne kadardır?

İdemir Sultan Konakları projesinde lansmana özel satış fırsatları bulunmaktadır. Projede bulunan brüt 162 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 830.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (246) 201 27 58 veya 0 (532) 676 03 19 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…