Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İdil Tower’s Gaziantep’te yükseliyor

Dora Can İnşaat ve İdil Yapı İnşaat ortaklığı tarafından Gaziantep İli, Şahinbey İlçesi, Karataş Mahallesi’nde hayata geçirilen İdil Tower’s Gaziantep projesinde satışlar başladı.

İdil Tower’s Gaziantep projesi 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. İdil Tower’s Gaziantep projesinde 2+1 tipinde daireler yer alıyor. Projede 104 adet 110 metrekare 2+1 daireler ve 112 adet 95 metrekare 2+1 daireler yer alıyor.

4 konut bloğundan meydana gelen İdil Tower’s Gaziantep projesinde toplam 216 adet daire yer almaktadır.

2018 yılı Mart ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan İdil Tower’s projesinde yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 165 bin TL’den başlıyor 185 bin TL’ye kadar yükseliyor.

İdil Towers projesinde yüzde 50 oranındaki tutar peşin ödendikten sonra kalan tutar ise 2019 yılı Aralık ayına kadar vade farksız olarak ödeme imkanı bulunuyor.

8 bin metrekaresi yeşil ve sosyal alana ayrılan İdil Towers projesinde oyun parkı, kamelyalar, dinlenme alanları, süs havuzu, kafeterya, güvenlik, toplantı odası, kurban kesim alanı, araç yıkama alanı, otopark alanları yer alıyor.

Mavikent Konutları, Şehir Hastanesi ve Çevre yolu bağlantı kavşağına yakın konumda yer alan İdil Tower’s projesi Karataş, Mavikent bölgesinde yer alıyor.

Tel: 0342 341 37 00