Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Kent 2 nerede

Özgüven Yapı inşaat firmasının imzası ile Ihlamur Kent 2 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Afyonkarahisar ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje, geniş inşaat alanı ile bölgede dikkatleri çekmeyi başarıyor. Projede yer alacak olan konutlar bir site anlayışı ile inşa ediliyor.

Toplamda dört konut bloğundan meydana gelecek olan Ihlamur Kent 2 projesinde kaba inşaat tamamlanmış durumda. Projede yer alan konut blokları on iki katlı olacak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar ülkemizin sevilen illerinden Afyonkarahisar’da yaşama kazandırılıyor. Ihlamur Kent 2 projesi, Fatih Mahallesi, Kurtuluş Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan tasarlanmış durumda. Ihlamur Kent 2 projesinde yer alan konutların tümü 4+1 daire tipinde hayata geçiriliyor. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 200 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların tek bir daire tipinden, büyüklüklerinin ise tek bir plandan meydana geldiğini belirtmiştik. Ihlamur Kent 2 projesinde yer alan konutların fiyatları ise iki farklı basamaktan başlıyor. Bu bağlamda projede yer alan 4+1 tipteki konutların bir kısmı 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projedeki 4+1’lerin kalan kısmı ise 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında konut ücretlerini öderken taksitlendirme seçeneği de mevcut. Site sakinleri için yüzme havuzu, oyun parkı ve sosyal alanlar gibi donatılar bulunuyor.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde çalışmalarının tamamlanması ve çalışmaların tamamlanmasının ardından da alıcı veya yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 532 604 11 91 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.