Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Konakları Florya fiyatları

İstanbul iline bağlı bulunan Bakırköy ilçesinde Ihlamur Konakları Florya projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Beyaz İnşaat A.Ş. imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje konforlu yaşam alanları ve modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor.

Bahsi geçen proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Söz konusu olan konutlar bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Ayrıca bu kapsamda bahsi geçen konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Ihlamur Konakları Florya projesi üç katlı bloklardan meydana geliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 73 konut barındıracak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen konutlar A+ konut segmentinde.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Konumu itibariyle de dikkat çeken Ihlamur Konakları Florya projesi Şenlikköy, Yamaç Sokak No:6’da konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Ihlamur Konakları Florya projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Bahsi geçen 2+1 konutlar 127 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda. Projede bulunan 3+1 konutlar da 160 metrekare olarak inşa edilmiş durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutlar daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Ihlamur Konakları Florya projesinde bulunan 2+1 konutlar 2 milyon 890 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 3 milyon TL’den başlıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.