Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Park Konutları Eskişehir satışta

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Ihlamurkent Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Çavdar İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup daire satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Ihlamur Park Konutları Eskişehir konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Odunpazarı, Ihlamurkent Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Eskişehir konut projesi modern ve şık mimarisi, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla dikkat çekmektedir. Odunpazarı konut projesi kapsamındaki daire içleri intercom sistemi, kiler, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca site içerisinde ise her daireye özel kapalı otopark, oyun parkı, güvenlik, su deposu, hidrofor gibi olanaklar mevcuttur.

Ihlamur Park Konutları Eskişehir konut projesi 5 adet konut bloğu ve toplam 36 adet daireden meydana gelmektedir. Konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin arasında farklı cephe seçenekleri de bulunmaktadır. Daireler brüt 150 metrekare büyüklüğündedir.

Ihlamur Park Konutları Eskişehir Daire Fiyatları Ne Kadar?

Eskişehir konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 ve brüt 150 metrekare alana sahip daireler ise 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında cazip ödeme planları oluşturulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Odunpazarı Ihlamurkent mevkiinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, şehir merkezi, market, okul, üniversite, park, otobüs durağı gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0535 493 54 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..