Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Vadi Konakları Konya Haziran 2022’de teslim

Ihlamur Vadi Konakları Konya konut projesi şık dizaynı ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Konya’nın Meram İlçesinde yükselen Setak Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Meram İlçesi Yenişehir Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Aynı zamanda Ihlamur Vadi Konakları Konya hem estetik hem de kaliteli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yangın alarmı, yüz tanıma ve parmak izi, görüntülü diafon, spor aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Dairelerde aynı zamanda teras, giyinme odası, gömme dolap, ebeveyn banyosu, vestiyer, çamaşır odası, ankastre mutfak gibi nitelikler de mevcuttur. Ayrıca anahtar teslim dairelerin Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Site içerisinde kapalı otopark da bulunmaktadır.

Site içerisinde oyun parkı, spor salonu gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark, kapıcı, jeneratör, güvenlik gibi hizmetler de bulunmaktadır. Konya Meram konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 120 ile 200 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Ihlamur Vadi Konakları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Ihlamur Vadi Konakları Konya konut projesi, Maram’da Yenişehir Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje market, hastane,  şehir merkezi, okul gibi noktalara da yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

200 metrekare alana sahip olan 4+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 444 44 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version