Kategoriler
Proje Haberleri

İki Yaka Fikirtepe’de peşin ödemede yüzde 20 indirim

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe’de, Barsan Yapı firması tarafından inşa edilen İki Yaka Fikirtepe konut projesi, toplam 575 adet daireden meydana geliyor.

Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri bulunuyor. Konut büyüklüklerinin 68 metrekare ila 183 metrekare arasında olduğu projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

İki Yaka Fikirtepe konut projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 515 bin TL ila 765 bin TL arasında yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 783 bin TL ila 1 milyon 189 bin TL arasında fiyatlardan satılıyor. Projedeki 3+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 300 bin TL ila 1 milyon 600 bin TL arasında fiyatlardan alıcıya sunuluyor.

Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirimden yararlanılıyor. Bunun dışında kişiye özel ödeme seçenekleri de mevcut.

İki Yaka Fikirtepe konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı olanağı yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor.

Asansörlü konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatıldı. Merkezi ısıtma sisteminin kullanıldığı projede yerden ısıtma sistemi de var. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede ebeveyn banyosu da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Deniz manzaralı olan konut projesi, oldukça merkezi bir konuma sahip. Konut projesi; metro istasyonuna 3 dk, metrobüse 2 dk, Marmaray’a 8 dk, E-5 yoluna 250 mt, Çevre yoluna 5 dk, Moda Sahile 9 dk, Avrasya Tüneli’ ne 10 dk, köprülere 15 dk mesafede yer alıyor.

İki Yaka Fikirtepe konut projesi, Yazıcılar Sok. Fikirtepe-Kadıköy/İstanbul adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 444 37 31 numaralı telefondan ulaşılıyor.