Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

İkinci Ev’re Gedizler projesinde 120 ay vadede ödeme

Sancaktepe’de inşa edilen İkinci Ev’re Gedizler projesinden satın alımlarda, dairelerin tapusu hemen teslim ediliyor. Daire teslimlerinin de hemen yapıldığı projede yüzde 0,99 oranlarla iki yılda ödeme planı oluşturuluyor.

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen projenin 28 bin 500 metrekarelik arsa alanının yüzde 85’i yeşil alanlarla kaplı durumda.

Projede daire seçenekleri neler?

Alanında kamelyaların yer aldığı projede 323 adet daire bulunuyor. Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki iki odaya ve bir salona sahip daireler brüt 107 metrekare büyüklüğü ile brüt 120 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor.

Samandıra semtinde yükselen projedeki üç odaya ve bir salona sahip daireler brüt 141 metrekare büyüklüğü ile brüt 186 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor. Bloklarının yatay mimariyle ve ön cephelerinin birbirinden 85 metrelik ve 110 metrelik uzaklıklarda inşa edildiği projedeki dört odaya ve bir salona sahip daireler ise brüt 216 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Projedeki sosyal imkânlar neler?

Kapalı ve açık otoparkların yer aldığı İkinci Ev’re Gedizler projesindeki açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk oyun alanları, spor salonu, sauna, yürüyüş parkuru, tenis koru, basketbol sahası, voleybol sahası ve açık hava pilates alanı proje sakinlerinin hizmetinde bulunuyor.

Projedeki açık yüzme havuzu, 550 metrekare büyüklüğündeki alana sahip.

İkinci Ev’re Gedizler ulaşım ağlarına yakın mesafede

Çevresinde hastane, metro hattı, eğitim kurumları ve bağlantı yolları bulunan proje; Şehir hastanesine 3 dakikada, Sancaktepe-Üsküdar metro hattına 2 dakikada, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakikada ulaşım imkânı sunuyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir mesafede yükselen projenin alanından Ataşehir Finans Merkezi’ne  kısa mesafede gidilebiliyor. Ormanlara da yakın adreste bulunan proje, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

İkinci Ev’re Gedizler iletişim

Adres: Abdurrahmangazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi, No: 46 Sancaktepe / İstanbul

Telefon: +90 216 311 88 00