Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

İkinci Ev’re Gedizler projesinde yüzde 0.99 oranlı 120 ay vade

İkinci Ev’re Gedizler projesinde, yüzde 0.99 oranlı 120 ay vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor. Dairelerin anahtarı ve tapusu hemen teslim edilirken projenin alanı, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor.

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu bağlantısına yakın mesafede yer alıyor. Proje alanından Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakikada, Ataşehir Finans Merkezi’ne 15 dakikada ulaşılabiliyor.

Sancaktepe ilçesinde inşa edilen proje, eğitim kurumlarını çevresine alıyor.

İkinci Ev’re Gedizler projesinde konut fiyatları

Açık ve kapalı otoparkları bulunan projede, 28 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanının yüzde 85’inin yeşil peyzaja ayrılıyor. Projede, 118 metrekare ile 120 metrekare büyüklüğündeki iki odalı ve bir salonlu evler, 630 bin lira ile 651 bin 950 liradan satışa sunuluyor.

Büyüklükleri 141 metrekare ile 186 metrekare arasında değişen üç odalı ve bir salonlu daireler, 690 bin lira ile 961 bin lira arasındaki fiyatlarla satılıyor. Tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi birçok sosyal alana sahip projedeki dört odalı ve bir salonlu daire, 216 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Projedeki 4+1 daire tipi, 1 milyon 357 bin liradan satılıyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

İkinci Ev’re Gedizler projesinde, 550 metrekarelik alana sahip olan açık yüzme havuzu bulunuyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen projede, ayrıca, çocuk havuzu da yer alıyor. Projede; çocuk oyun alanları, spor salonu, sauna, yürüyüş parkuru, tenis koru, basketbol sahası, voleybol sahası ve açık hava pilates alanı da kurulu.

İkinci Ev’re Gedizler nerede?

Hastane, metro hattı, eğitim kurumları ve bağlantı yollarına yakın mesafelerde bulunan proje, Sancaktepe-Üsküdar metro hattına 2 dakikalık, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 20 dakikalık uzaklıklarda yer alıyor.

Çevresindeki ormanlara da kolay ulaşım olanağı sunan projenin satış ofisi “Abdurrahmangazi Mahallesi, Ebubekir Caddesi, No: 46 Sancaktepe / İstanbul” posta adresinde yer alıyor.

Telefon: +90 216 311 88 00

Zingat, Taşınmaz Haber