Kategoriler
Kampanyalar Manşet

İkinci Evre Gedizler’de konut kampanyasına destek

Gedizler Yapı tarafından İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen İkinci Evre Gedizler projesi başlatılan konutta indirim kampanyasına dahil oldu.

KONUTDER, GYODER ve INDER ortaklığında “Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak” sloganı ile başlatılan konutta indirim kampanyasına İkinci Evre Gedizler projesi de destek verdi.

15 Mayıs 2018 tarihinde başlatılan ve 15 Haziran 2018 tarihinde sona erecek olan kampanya kapsamında peşin alımlarda indirim fırsatları sunulurken kamu bankalarının faiz indirmesiyle de uygun vade ve faiz oranları ile daire sahibi olma fırsatı sunulmuş oldu.

Bu kampanya kapsamında İkinci Evre Gedizler projesinde peşin daire satın alımlarında yüzde 20 indirim uygulanırken, vadeli satın alımlarda ise yüzde 5 peşinat ve 120 ay, 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

İkinci Evre Gedizler projesinde peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı ile daire fiyatları ise 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş oluyor.

İkinci Evre Gedizler projesinde 2+1 dairelerin 490 bin TL’den, 3+1 daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Tel: 0216 311 88 00