Kategoriler
Proje Haberleri

İklim Kent dairelerinin satışları devam ediyor

İklim Kent projesi, Sönmezoğlu Yapı tarafından İzmir’de hayata geçirilmiştir. 3 blokta yer alan 36 dairenin oluşturduğu projede 2 + 1 ve 3 + 1 odalı daireler mevcuttur. Bu dairelerin büyüklükleri şunlardır:

(Brüt – Net m2)

A – 2 + 1 Odalı daireler: 93 – 82 m2

B – 3 + 1 Odalı daireler: 120 – 110 m2

Bunlar, İzmir Seferihisar satılık daire seçenekleri arasındaki en konforlu dairelerdendir. Ayrıca her iki daire türünün de ebeveyn banyosu mevcuttur. Tüm dairelerde çelik dış kapı, ısıcam pencereler, ankastre mutfak seti ve ses yalıtımına sahip duvarlar bulunmaktadır. Site alanı ise açık yüzme havuzu ve otopark imkanlarına sahiptir. Bununla birlikte Sönmezoğlu Yapı firması, engelli konut sahiplerini de unutmamıştır. Dolayısıyla proje kapsamında araç park yerleri ve blok girişleri engellilerin de kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır.

Bu daireler Seferihisar’ın neresinde yükselmektedir?

İklim Kent Seferihisar ilçesinin Camikebir Mahallesi’nde yükselmiştir. Proje arsası 89. Sokak üzerinde yer almakla birlikte buradaki pek çok konutun yakınındadır. Örneğin Sığacık Konakları, Simirna Konutları, Kuzey Yıldızı Beykent Konutları ve Fotoğrafçılar sitesi proje alanının etrafındaki konutlardır. Bu bölgeye en yakın sağlık kurumu Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi’dir. Ayrıca Aslı Nadir Anadolu Lisesi ve Necat Hepkon Anadolu Lisesi de yakın olmaktadır.

İklim Kent satılık daire fiyatları ne kadardır?

Sönmezoğlu Yapı tarafından piyasaya çıkarılan bu dairelerin hiçbiri krediye uygun değildir. Ayrıca takas yöntemi de uygulanamamaktadır. Dairelerin teslim tarihi ise Aralık 2021’dir. Bununla beraber İklim Kent Seferihisar satılık daire fiyatları genel olarak şöyledir:

A – 2 + 1 Odalı daireler: 700.000 TL

B – 3 + 1 Odalı daireler: 850.000 TL

Konu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için şu numaraları arayabilirsiniz:

1 – 0 232 782 65 66

2 – 0 533 296 47 11

 

En güncel konut projesi haberlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Exit mobile version