Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Bodrum hemen teslim

Temellerini 1980 yılında atan başarılı projelerin yaratıcısı May Yapı, ‘İkon Bodrum’ projesiyle tekrar aramızda. ‘Küçük başlangıçların büyük adımları’ sözünün gerçek simgesi haline gelen firma, yabancı yatırımcıların odak noktası Bodrum’da tasarladığı lüks villalarla dönüşünü yaptı.

Muğla iline bağlı Bodrum, dünya çapında bir üne sahip olmayı hak eden gerçek bir güzellik; birbirinden farklı kültürlerin ayak bastığı sokaklarıyla adından sıkça söz ettiren küçük bir tatil beldesi… Maya Yapı’nın izlerini taşıyan bu konut projesine hemen sahip olabilir ve sizde bu tüm güzelliklere sahip olabilirsiniz.

İkon Bodrum’un özellikleri nelerdir?

12 bin metrekarelik bir alana inşa edilmiş olan birbirinden lüks ve güzel villalar; 40 daire ve 6 villa olmak üzere toplamda 46 konut ve 12 ticari üniteyi bünyesinde barındırıyor. Ayrıca 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon seçenekleriyle görenleri büyülemeye devam ediyor.

2 oda 1 salon daire brüt 106 metrekare

3 oda 1 salon daire brüt 127 metrekare

5 oda 1 salon dubleks villalar brüt 336 metrekare’ boyutları arasında değişiyor.

Proje fiyatları nelerdir?

Birbirinden farklı seçenekleriyle göz dolduran daireler, fiyat başlangıçlarını aşağıda verilen değerler üzerinden açmıştır. Ayrıca yatırım aracı olarak alınacak 2 oda 1 salon dairelerin 3 bin ila 3 bin 500 TL arasında kiracı bulabileceği onaylandı. Bir tatil beldesinden daha çok şey vadeden bu projede, 12 ay süreli kiracı bulabilirsiniz. Ayrıca aidatların 200 ila 250 TL arasında tutulması hedeflerden sadece birisidir.

2+1 daireler 700.000 TL

3+1 daireler 875.000 TL

4+1 daireler 1.200.000 TL

6+1 daireler 1.450.000 TL

Proje iç özellikleri nelerdir?

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Site içerisinde yer alan açık yüzme havuzunun yanı sıra çocuk yüzme havuzu ve çocuklara ait oyun alanlarıyla küçüklerin istekleri gözetilmiştir. Sauna, fitness merkezi gibi önemli merkezler sağlıklı yaşamın peşinden koşan bireyleri hazırda bekliyor. Güvenlik hizmeti ve kameralı güvenlik sistemleri alıcıya korunaklı bir ortam sağlama sözünü vermekten geri durmadı.

Konut içerisinde yer alan ankastre beyaz eşya, yerden ısıtma ve merkezi klima gibi belli başlı önemli içerikler atlanmamıştır.

Proje ulaşım imkanları nelerdir?

Acıbadem Hastanesi, Metro Gross Market, Kipa ve Bodrum’un en gözde alışveriş merkezi Midtown’a sadece 5 dakikalık bir mesafe bulunuyor. Bodrum Golf ve Tenis kulübü, Aqua Park gibi oldukça değerli spor merkezlerine yakındır. Ayrıca çocuklar ve gençler için eğitim merkezlerine olan yakınlığı ile kışı yaz gibi geçirme imkanını ayaklarınızın altına seriyor.

Detaylı Bilgi İçin:

0532 365 13 42