Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Tower Bornova’da inşa edildi

İzmir şehrinin gözde ilçelerinden biri olan Bornova ilçesinde İkon Tower projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Özemeksan İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje otuz altı katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. İkon Tower projesi bünyesinde 346 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Yeşilova Mahallesi’nde inşa edildi. İkon Tower projesi 4088. Sokak No:114’te yer alıyor. Konumu itibariyle dikkat çeken proje Point Bornova AVM’ye komşu olarak inşa edildi. Söz konusu olan proje İzmir Atatürk Stadyumu’na oldukça yakın bir konumda yükseldi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. İkon Tower projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de dört farklı plandan oluşuyor. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar 63 metrekare olarak tasarlandı. Söz konusu olan projedeki 2+1 konutlar ise 99 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Projede bulunan 3+1 konutların büyüklükleri ise 127 metrekare. Bahsi geçen 4+1’ler de 146 metrekare olarak inşa edildi.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Exit mobile version