Kategoriler
Proje Haberleri

İkon Tower ödeme planları

İzmir’in Bornova ilçesinde, Özemeksan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen İkon Tower konut projesi, toplam 367 adet konuttan meydana geliyor.

Bir kule ve bir az katlı bloktan oluşan konut projesinde; 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konutlar yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 75 metrekare ila 174 metrekare arasında değişiyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin Haziran 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

İkon Tower konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 700 bin TL ila 1 milyon 450 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 30 peşinat verip kalan konut fiyatı için 24 ay veya 36 ay süresince şirket bünyesinde vade yapabilmek mümkün.

Ayrıca banka kredisi kullanarak da konut sahibi olunabiliyor.

İkon Tower konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Su deposu ve hidroforlu konut projesinde, jeneratör de mevcut. Asansörlü ve yük asansörlü konut projesinde, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de yer aldığı konut projesinde, ebeveyn banyosu da mevcut. Konut projesinde paratoner ve sprinkler sistem de var.

Isı yalıtımı yapılmış olan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

İzmir Çevre Yolu ve otogarın yanı başında inşa edilen konut projesi, Point Bornova Alışveriş Merkezi’ne de çok yakın bir noktada yükseliyor.

Deniz ve şehir manzarasına sahip olan İkon Tower konut projesi, Yeşilova Mah. 4088. Sok. No: 114 Gökdere-Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0532 131 36 36 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.