Kategoriler
Proje Haberleri

İldem Ödül Alyans hemen teslim daireleri satışta

İldem Ödül Alyans konut projesi ayrıcalıklı konumu ve anahtar teslim kaliteli daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Melikgazi İlçesinde yükselen proje Ödül Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir.  Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmekte ve proje kapsamında ticari birimlerde yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Melikgazi İlçesi İldem Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda İldem Ödül Alyans kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daireler vestiyer, gömme dolap, ankastre set gibi dolanımlara sahiptir. Site içerisinde ise çocuk oyun alanları, kamelyalar, açık otopark gibi olanaklar yer almaktadır.

Kayseri konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3+1 tip daireler brüt 150 metrekare alana sahiptir. Daireler anahtar teslim aşamasında olmakla birlikte daire satışları devam etmektedir. Proje kapsamında farklı kat ve cephelerde daire seçenekleri mevcuttur.

İldem Ödül Alyans konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Kayseri Melikgazi/İldem Cumhuriyet Mahallesinde yer almaktadır.İhtiyacınız olan her şeye kolaylıkla erişebilmeniz için İldem Çarşı zengin seçenekleri ile yanı başınızda olacak ve sizlere muhitinizde alışveriş yapma kolaylığı sağlayacak.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 495 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca daireler krediye uygun olup hemen tapu fırsatı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0216 309 38 34 ve 0507 518 03 12 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version