Kategoriler
Proje Haberleri

İldem Park Evleri satışları devam ediyor

Kayseri konut projesi Kayfa İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, İldem Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İldem Park Evleri projesi inşaat çalışmaları de satışlar tüm hızıyla devam etmektedir. Projede sona gelinmiş olup daire teslimleri yaklaşmıştır. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almkatadır.

Proje özellikleri neler?

İldem Park Evleri projesi İldem Cumhuriyet Mahallesin’de yer alan arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Konut projesi on iki katlı tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Tek konut bloğunda ise toplam olarak 48 adet daireye yer verilmektedir.

Melikgazi konut projesinde yer alan dairelerin tamamı 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 175 metrekare, net ise 140 metrekaredir. Ayrıca proje içerisinde 5 adet ticari ünite yer almaktadır. Ticari ünitelerin büyüklükleri ise 50 metrekare ile 100 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesindeki dairelerde merkezi ısıtma sistemi, giyinme odası, vestiyer, ebeveyn banyosu, alüminyum doğrama yer almaktadır. Ayrıca projedeki dairelerde çamaşır makinesi dolabı ve yüklük, aydınlatmalı mutfak tezgahı, asansör, ısı cam, görüntülü diafon gibi özellikler bulunmaktadır.

İldem Park Evleri fiyatları ne kadar?

Melikgazi konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Daire fiyatları ayrıca dairenin bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 485 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahi 3+1 tip daireler 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 3+1 dairelerin fiyatları 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Konut projesinde daire sahibi olmak isteyenler 150 bin TL peşinat ödemesi gerekmektedir. Banka kredisine uygun olan projede kalan tutar için banka kredisi kullanarak ödeme yapılabilmektedir.

Tramvay’a 50 metre mesafede yer alan proje İldem Cumhuriyet Mahallesi, Melikgazi / Kayseri adresinde yer almaktadır. İldem Park Evleri projesinde yer alan dairelerin 2021 Haziran ayı sonlarına doğru teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0 533 960 48 38 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version