Kategoriler
Proje Haberleri

Ilıca Mandalin Park projesinin son daireleri alıcılarını bekliyor!

Ilıca Mandalin Park projesi, Karamancı İnşaat güvencesi ile Manavgat’ta hayata geçirilmiştir. Klima, doğalgaz ve kalorifer altyapılarına sahip olan bu daireler kısa sürede yoğun ilgi görmüştür. Dolayısıyla Karamancı İnşaat şirketi pek çok satış gerçekleştirmiştir. Satışa sunulan dairelerden geriye 2 + 1 odalı 1 adet ara kat dairesi ve 4 + 1 odalı 2 adet  dubleks daire kalmıştır. Kısa süre içinde sahiplerini bulmaları muhtemel olan bu daireler oldukça sağlamdır. Bununla beraber pencere ve duvarlar üst düzey yalıtıma sahiptir.

Projenin son daireleri, büyüklük ölçülerine göre şöyle sıralanır:

  • 2 + 1 Odalı ara kat dairesi (Tek banyolu)

Brüt 94 metrekare – Net 90 metrekare

  • 4 + 1 Odalı dubleks daireler (3 banyolu)

Brüt 205 metrekare – Net 180 metrekare

Bu daireler nerede bulunmaktadır?

Mandalin Park konutları, Manavgat Ilıca Mahallesi satılık daire seçenekleri arasında yer alır. Ilıca Mahallesi’nin merkezindeki bu konutlar sahil bölgesine çok yakındır. Bununla birlikte Mersin Antalya Yolu, site alanının karşı tarafında sayılabilmektedir. Ilıca Aile Sağlığı Merkezi, Mehmet Ali Karamancı Ortaokulu ve Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesine ulaşım en fazla 5 – 15 dakika sürmektedir. Four Seasons, Side Villaları, Spring 2 ve Spring 3 Villaları, Breeze Sitesi, Madımak Sitesi ve Fressia Flower Kumköy konutları da aynı bölgededir.

Ilıca Mandalin Park satılık daire fiyatları ne kadardır?

Projenin son daireleri, tıpkı satılmış olan diğer daireler gibi krediye uygun olmaktadır. Ayrıca takas opsiyonu da kullanıma açıktır. Bununla birlikte Ilıca Mandalin Park satılık daire fiyatları şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı ara kat dairesi (Tek banyolu)

450 bin TL

  • 4 + 1 Odalı dubleks daireler (3 banyolu)

590 bin TL

Son daireler hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için arayabilirsiniz:

0 242 743 21 41

0 532 771 05 02