Kategoriler
Proje Haberleri

İlke Haus Çorum satışları devam ediyor

İlke Haus Çorum projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Çorum Merkez’de bulunan proje Davos Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Proje içerisinde 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipleriyle toplam 36 adet ultra lüks daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje içerisinde toplam 36 adet ultra lüks daire bulunmaktadır. Bu daireler içinde 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları bulunmaktadır. Ayrıca her daireye özel Türk hamamları mevcuttur. Bunun yanı sıra araçlarınızı park edebilmeniz için otopark bulunmaktadır. Hırsız ve yangın alarmı, görüntülü diafon ve çelik kapı bulunmaktadır. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

İlke Haus Çorum konumu ve fiyatları hakkında

İlke Haus Çorum projesi, Çorum’un Merkez İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Projede bulunan, büyüklüğü brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 495.000 TL ile 545.000 TL arasında değişmektedir.
Ayrıca ilanda bulunan dairede ankastre seti , mutfak mobilyaları ve ada mutfak uygulaması örnek dairelerden alınmıştır. Bu yüzden sadece tasarım amaçlıdır ve fiyata dahil değildir. Ancak istenilmesi durumunda ilave 40.000 TL karşılığında kullanıma hazır olarak teslim edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 505 18 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…